Niang avskriver rykten: ”Bara Milan för mig”

Milan värvade in den mycket lovande M’Baye Niang i somras och efter en seg start i den nya klubben, har anfallaren fått allt mer förtroende i slutet och är nu en viktig pjäs för Massimiliano Allegris lag i anfallet. Den blott 18-årige anfallaren har efter framgångarna lockat till sig intresse från flera av Europas storklubbar, där bland annat Chelsea och PSG nämnts.

Nu avskriver dock spelaren själv de senaste uppgifterna som länkat samman spelaren med Paris Saint-Germain, där han även klargör att han bara har Milan i tankarna.

”Det är bara Milan för mig. Ja, jag är född i Paris och jag gillar Paris Saint-Germain, men jag vill vinna allt här, från Champions League och framåt,” säger anfallaren under onsdagen i Milans anordnade ’Google Hangout’.

”I början fick jag kämpa för den italienska fotboll är mycket taktiskt och fysiskt, men allt fungerar bra nu. Milan är en stor klubb och jag älskar många saker med dem. Alla här hjälper dig. Jag måste lära mig mycket av tränaren och hans personal.”

”När jag spelade för Caen, var mitt mål att gå till en stor klubb. Idag är jag i Milan och jag hoppas att få stanna så länge som möjligt.”

 

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply