Neymar gör hattrick på bortaplan mot Cruzeiro

Mission complete och stortalangen Neymar höll sitt löfte om kvällens match. Han hade fått nog av förluster och den dåliga perioden Santos haft denna säsong.

Cruzeiro tog emot Santos denna lördags kväll på Independência arenan, men fick tyvärr inte med sig något poäng alls. Santos vann med hela 4-0

Den stora talangen Neymar briljerade stort vilket fick hela Santos att komma igång.
Förutom den stora prestationen stod 20 åringen för tre mål och en assist till Felipe Anderson som gjorde 3e målet i matchen.

Neymar har även blivit utsedd till Brasiliens mest omtyckta spelare denna månad utav fans och supportrar från andra lag vilket visades starkt idag på Cruzeiros arena när hemmafansen började skrika Neymars namn. Vissa i läktaren hade till och med en cruzeiro tröja med Neymars namn på ryggen för att visa kärleken till stjärnan.

I en intervju efter matchen sa han: ”Jag tackar Gud varje dag för styrkan han ger mig. Jag är otrolig glad över kärleken som alla visar till mig, jag blev så rörd att jag var nära på att gråta när Cruzeiro fansen började skrika mitt namn, det är en obeskrivlig känsla och allt som händer uppskattar jag till hundra. Jag spelade fotboll hela tiden som barn på gatan och med kompisarna varje dag och drömde alltid om det här, det är mycket arbete som ligger bakom allt jag gör och jag är glad att det visar sig på planen”

I 85:e minuten fick Cruzeiro frispark precis utanför straffområdet, men det var inget som skrämde Santos målvakten Rafael
Cruzeiros tränare Celcio Roth var riktigt missnöjd med lagets prestation och påstod att han gjorde fel med att chansa och starta med Sandro Silva för att markera Santos stora talang.