Neymar blir sågad av Celtictränaren

Barcelona vann med 1-0 i gårdagens match mot Celtic men segern satt långt inne. Cesc Fabregas nickade in Alexis Sanchez inlägg i den 76:e minuten och katalanerna står därmed på full pott efter två spelade omgångar. Men det var inte målet som blev gårdagens snackis.

Celtics kapten Scott Brown fick se det röda kortet i den 56:e minuten efter en spark i ryggen på brassen Neymar.

– Jag är inte övertygad om att det finns någon kontakt och om det gör det så är den minimal. Det förändrade hela matchen. Det är tillräckligt svårt att möta Barcelona med elva man, säger Celtic-coachen Neil Lennon.

Tränaren fortsatte sedan och anklagade Neymar för att vara en riktig skådespelare.

– Han har ett rykte om sig i det här spelet. Han är en briljant spelare men ibland överdriver han saker och ting litegrann, skriver Eurosport.

Föga förvånade tyckte Barcelonamanagern Tata Martino att domaren tog helt rätt beslut.

– Utvisningen var korrekt. Domaren såg alltihop.