bet365

Newcastle måste förstärka

Newcastles viktigaste spelare på höstsäsongen, Demba Ba, har lämnat för Chelsea. Detta har skapat en del oro i Newcastle-lägret. Man har haft en del problem på hösten och har inte fått igång ett fungerande spel stundtals. Demba Ba har varit en spelare som räddat laget vid krisande tillfällen. 

Man var väldigt nära att knyta till sig fransmannen Loic Remy, men han valde till slut QPR. Detta har gjort att laget jobbat dygnet runt för ersättare på anfallssidan. Det räcker inte där utan Alan Pardew(Newcastles coach) anser att laget behöver två färska nyförvärv för att behålla Premier League-status.

”Några av mina laguttagningar har varit väldigt motvilliga. Spelare som inte är tillräckligt bra för att representera Newcastle, har fått chansen. Detta p.g.a skadekrisen laget befinner sig i nu. Det lägger laget under stor press”, säger Pardew i en intervju som SkySports tagit del av.

Newcastle-tränaren påpkeade att laget behöver 2 starka förstärkningar för en stabil fortsättning i Premier League. Om dessa inte sker kan laget, i värsta fall, bli relegerade.  

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply

bet365