Negredo sköt segern till Sevilla

En ovanligt sen kvällsmatch, läs 22.00, ägde under måndagskvällen rum på Ramon Sanchez Pizjuan, där Sevilla tog emot Athletic Bilbao.

Hemmalaget Sevilla inledde allra starkast genom att ta ledningen redan i den fjärde matchminuten efter ett nickmål från Alvaro Negredo.

Trots det tidiga ledningmålet förblev den resterade delen av den första halvleken mållös, trots ytterligare en fin målchans för Negredo.

Lagkapten Carlos Gurpegi kvitterar Sevillas ledning efter ännu ett nickmål, snarlikt med Negredos inledande mål.

Alvaro Negredo kom dock att få sista ordet när han stötte in 2-1 bakom Gora Iraizoz med några få minuter kvar av ordinarie speltid. Negredo visade sitt missnöje med publiken som tidigare kritiserat Negredo för alla hans missade målchanser under matchens gång.