bet365

Tankovic om gårdagens succé: ”Jag är väldigt nöjd”

Muamer Tankovic fick målskyttet att lossna mot VVV Venlo

I ligaspelet har Muamer Tankovic inte varit en startman för sitt AZ Alkmaar. När laget tog emot VVV Venlo i cupen lossnade det dock rejält för den svenske anfallaren.

Muamer Tankovic förväntade sig att han skulle slå igenom med dunder och brak denna säsongen i AZ Alkmaar efter en halvdan förstasäsong i Holland. men han har bara fått starta två matcher i ligaspelet och har ännu inte hittat nätet där under den nyligen påbörjade säsongen. I cupen lossnade det dock rejält för Tankovic.

MISSA INTE: 5 fotbollsspelare som slog igenom sent i karriären.

AZ Alkmaar tog emot andradivisionslaget VVV Venlo, en klubb där bland annat Keisuke Honda slog igenom, och man fick hjälp av en tidigt utvisning. Efter sju minuter visades en av Venlos mittbackar ut och därmed kunde AZ ösa på framåt. Till slut skrevs slutresultatet till 6-1 och Tankovic svarade för två av dessa målen. Han var väldigt nöjd efteråt.
–  Jag är väldigt nöjd med lagets insats, och min egen. Det har varit ett par matcher nu när vi inte gjort särskilt många mål, och nu gjorde vi sex stycken. Vi ska försöka fortsätta så, 20-åringen till AZ:s officiella hemsida och fortsätter:

– Förra matchen mot Groningen var jag ganska bra och jag jobbade hårt för laget, men tyvärr fick vi inte med oss poängen. Nu jobbade jag också hårt och gjorde två mål. Jag vill fortsätta såhär och göra det bästa jag kan, för laget och fansen.

bet365

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply