Napoli uddlösa mot Atalanta

Ett formsvagt Atalanta tog emot ett formstarkt Napoli på Atleti Azzurri d’Italia under eftermiddagen.

Den första halvleken var inte mycket att hurra över medan den andra rivstartade redan efter två minuter. Atalantas målkung Denis satte 1-0 mot ett tillsynes blekt Napoli.

Napoli-tränaren Rafa Benitez bytte in Gonzalo Higuain för att ändra matchbilden. Och mål blev det, dessvärre i fel mål sett med Napoli-ögon. Denis var återigen framme när tvåan sattes bakom Pepe Reina i Napoli-målet.

Med tjugo minuter kvar punkterade Atalanta matchen när Maxi Moralez stänkte in trean efter ännu en Denis-poäng.

Matchen slutade 3-0 till hemmalaget som därmed befäster sin tolfteplats. Napoli å sin sida tappar viktiga poäng i toppstriden.