Napoli-fans attackerade restaurang

Champions League-mötet mellan Arsenal och Napoli slutade 2-0 till de förstnämnda och stämningen var bra på Emirates Stadium. Supportrarna hejade på sitt lag och inga slagsmål utbröt men annat hände på utsidan av arenan.

En grupp män, iklädda Napolihalsdukar, attackerade igår en restaurang innan klubbens möte med Arsenal i Champions League och lämnade förstörda bord och stolar och även en kvinna förd till sjukhus efter sig.

”Pierbury Corner var tvungna att stänga efter dussintals huliganer manglat sig igenom restaurangen genom att ha tagit sönder fönster, brutit sönder stolar och viftat med bälten. Runt 50 gäster var i restaurangen när händelsen skedde när den 30 man stora folkhop stormade in precis innan avspark.” Sa Paul Cockerton, reporter för Mirror, enligt Bleacher Report.

Ägaren på restaurangen, Paul Campbell, sa att attacken kom som en chock då supportrar från Napoli varit där utan att skapa problem under dagen.

”Vi har haft Napolifans hos oss hela dagen, dem har haft det bra och har inte stört någon alls. Sen kom en grupp som var våldsam och tog stolar och bord från kunderna där dom satt. Det var helt oprovocerat, jag tror dem bara slumpvist valde en restaurang som var full för att kunna slåss med någon.” Sa Paul Campbell.

bet365

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply