Nancy tog en livsviktig seger

Nancy låg tvärsist inför mötet mot Lorient i Ligue 1. Fyra poäng upp till nittondeplatsen och hela nio poäng upp till säker mark. Inte nog med det, man har endast vunnit en gång under säsongen och tappat sin stjärna Mollo till St Etienne. Men idag segrade man hemma på konstgräset mot Lorient.

Efoulou skulle göra 1-0 för Nancy Lorraine. 35 minuter in i matchen. Han höll undan försvaret starkt innan han skickade in 1-0, tio minuter efter han hade ett skott i ribban. Men man skulle inte få hålla ledningen denna matchen heller. Fem minuter in i andra kvitterade Aliadiere när han utnyttjade Gregorinis dåliga pass och sprang igenom och gjorde 1-1.

Sebastien Puygrenier ville annat idag. Den väldige mittbacke skulle bli dagens hjälte för Nancy. Grange slår en frispark med 19 minuter kvar som Audard räddar, men i tom bur kan sedan Puygrenier slå in 2-1 för Nancy, ett livsviktigt mål.

Säsongens andra seger för Nancy var därmed kommer och nu återstår det att se om man kan kravla sig över strecket och klara sig kvar i Ligue 1.