Mourinho vill värva Fabregas till United

United kan värva Fabregas

Den portugisiske stortränaren ska enligt brittisk press vara villig att värva Cesc Fabregas för att förstärka Manchester Uniteds mittfält.

Chelsea vann den gångna säsongen Premier League överlägset men 2017/2018 har inte börjat lika bra. Efter tio spelade omgångar ligger man på fjärde plats i tabellen med 19 poäng och Conte ska inte vara fullt nöjd. Den italienska tränaren frågar efter förstärkning samtidigt som flertalet spelare kan komma att lämna. Ett namn som det pratats mycket om är Cesc Fabregas. Mittfältaren flyttade till Chelsea sommaren 2014 under Jose Mourinho och nu kan de båda återförenas i Manchester United.

Det är tidningen The Times som kommer med uppgifter om att Jose Mourinho vill värva Cesc till Manchester United och återförena de båda. Tidigare har även Nemanja Matic lämnat Stamford Bridge för spel på Old Trafford och nu kan spanjoren bli nästa spelare att göra flytten. Det är dock inte första gången som 30-åringen skulle göra en omtalad flytt. Vid flytten till Chelsea 2014 var det även där flera som höjde på ögonbrynen för klubbvalet.

Cesc sitter för närvarande på ett kontrakt till och med 2019 och spanjoren vill förlänga med två år. Chelsea har dock som regel att endast förlänga med ett år för spelare över 30 år.

Mourinho vill värva Fabregas till United

 

Hyllat Jose Mourinho

Mittfältaren har aldrig hållt inne med att han gillar portugisen och har tidigare hyllat honom vid flera tillfällen.

– Jag har lärt mig väldigt mycket. Han fick mig att känna något jag inte gjort på ett bra tag. Han fick mig känna mig viktig i hans lag, något som är vitalt, sa Fabregas efter att man 2015 vunnit Premier League.

SE ÄVEN: Manchester United löner 2017/2018

Mourinho vill värva Fabregas till United

 

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply

bet365