Mötet som kan avgöra Walcotts framtid

Theo Walcotts kontrakt går ut till sommaren och flera klubbar har därför visat intresse för Arsenal-anfallaren. 23-åringen är Arsenals bäste målskytt med sina fjorton mål den här säsongen och managern Arsene Wenger är väldigt mån om att behålla sin guldklimp.

– Min önskan är att förlänga hans kontrakt. Han hör hemma här och förhoppningsvis kan vi lyckas med det, berättar Wenger till Sky Sports.

Efter 7-3-segern mot Newcastle, där Walcott bjöd på ett hattrick, berättade även 23-åringen lite om situationen angående det utgående kontraktet.

– Jag är säker på att någonting kommer redas ut väldigt snart. Jag har alltid sagt att jag vill stanna och jag njuter av att spela för det här laget. Nu får vi bara vänta och se vad som händer. Jag kommer fortsätta spela min fotboll och låta personerna som tar hand om mig prata med klubben och ta det därifrån, säger Walcott.

Walcotts representanter kommer hålla ett möte med klubben under onsdagen och där kan anfallarens framtid bestämmas. Antingen förlänga kontraktet med Arsenal eller flytta till någon annan klubb.

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply

bet365