Moratti: ”Inga förutsättningar för Mourinho”

Den senaste veckan har Real Madrids manager José Mourinho tänt på spekulationerna om en återkomst till Inter eller Chelsea genom att förklara att han mycket väl kan återvända till ett av hans tidigare klubbar. Italienska media och fans såg detta som en möjlighet för Inter, medan de engelska tidningarna såg det som att han öppnat dörren för Chelsea.

Inters president Massimo Moratti medger nu att han fortfarande samtalar med tränaren José Mourinho och att han är nöjd med lojaliteten från tränaren. Han varnar dock samtidigt för att de rätta förutsättningarna saknas för en återkomst.  

Jag utbytte några artiga textmeddelanden med Mourinho. Naturligtvis är hans lojalitet och kärlek för Inter glädjande. Det finns dock inte förutsättningar för en återkomst till Inter och jag har inte diskuterat ett eventuellt projekt med honom,” berättade Moratti för journalisterna inför kvällens styrelsemöte, skriver Gazzetta dello Sport.

Presidenten frågades sedan angående den nuvarande och pressade tränaren Andrea Stramaccioni, om han skulle blir kvar till nästa säsong. Och han lämnade dörren öppen.

Jag tror det, ja. Vi visste att det skulle bli ett tufft år, men jag vill bekräfta honom och han plockar upp värdefulla erfarenheter till framtiden.

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply

bet365