Mino Raiola: ”Alla utom City jagar Zlatan Ibrahimovic”

Arsene Wenger: "Arsenal jagar inte Zlatan Ibrahimovic"

De flesta storklubbarna i Europa är ute efter Zlatan Ibrahimovic

Zlatan Ibrahimovic kontrakt går ut i sommar och i stort sett varje storklubb i Europa har kopplats ihop med svensken. Hans agent, Mino Raiola, bekräftar att alla storklubbar utom Manchester City jagar hans klient.

Vart kommer Zlatan Ibrahimovic spela nästa säsong? Det är den stora frågan i fotbollsvärlden men det är också frågan ingen vet svaret på, inte ens Zlatan själv eller hans agent Mino Raiola vet det. Hetast är han i Premier League då flera av storklubbarna jagar honom, men även West Ham är sugna. Raiola menar också att de flesta storklubbarna vill ha Zlatan.

– Premier League? Förutom Manchester City, där Guardiola är, har alla knackat på dörren. I Italien? Alla, utan undantag. Till och med Napoli, men där är de bara bra för filmer. Inter har också kommit fram, men Thohirs plan är inte tydlig. Milan? Nå, där borta är de bättre på att sälja filmer. Skämt åsido, jag tror att tre eller fyra förstärkningar skulle vara nog för Rossoneris trupp att bli slagkraftig, säger Raiola enligt Gazzetta dello Sport.

Utesluter inte Kina och USA

Raiola fortsätter avslöja att han har bud från både Kina, USA och andra kontinenter runt om i världen. Han utesluter heller inte en fortsättning i PSG.

– Har jag en idé i åtanke? Det kommer bli ett speciellt val. 70 miljoner euro från Kina? Jag kan inte säga summan, men den är väldigt stor. Jag har i min hand bud från varje kontinent. Det kommer dock snart vara en tydlig bild. PSG? De gör allt för att övertyga honom.

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply

bet365