bet365

Milan bekräftar samtal om Inter-backen

Efter mötet med Valencia fick Milan två tunga skadebesked på sina axlar. En av dessa var från mittbacken Daniele Bonera som man tidigare under sommare kritade på ett nytt tvåårsavtal med, men som nu kommer vara borta med en knäskada i cirka 90 dar.

Som ersättare har Inters mittback Matias Silvestre pekats ut och bland annat Gazzetta dello Sport har hävdat att man ska vara överens om de personliga villkoren, samtidigt som Mialnoklubben erbjuder ett säsongslångt låneavtal med en köpoption inkluderad.

Nu bekräftar också Milans vicepresident, Adriano Galliani att man försöker få loss försvararen från den lokala rivalen Inter.

”Vi är i samtal med Inter om Silvestre. Jag kommer nu att träffa Inters direktörer för att finna en överenskommelse. Vi har ännu inte kommit överens om vilken typ av affär det kommer att bli för Silvestre,” säger Galliani till reportrar enligt italiensk media, där han även säger att han räknar med att Robinho är tillbaka i spel tills Champions League-kvalet drar igång.

”Vi räknar med att ha Robinho redo för Champions League play-offspelet. Och omm Niang lämnar Milan, då kommer det inte att ske innan Champions League play-offspelet.”

 

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply