• Error, no group ID set! Check your syntax!

Messi föredrar stjärnorna före Griezmann

Messi föredrar stjärnorna före Griezmann

Leo Messi vill ha fler mittfältare – inte anfallare

Enligt den spanska nyhetssajten Don Balon så kommer Lionel Messi att önska sig fler mittfältskollegor istället för en anfallspartner. Något som gör att Antonie Griezmann kanske inte kommer att köpas in.

Det har ju varit på tal om att Atletico Madrids anfallsstjärna, och den tillika franska landslagsmannen Antonie Griezmann, på väg till FC Barcelona. Den katalanska storklubben har letat efter ett större namn för att ersätta Neymar, då Dembele fortfarande har det svårt att slå sig in på allvar.

Men däremot så kan Messi sätta käppar i hjulen för den här affären. Det handlar ju nämligen om att den lille argentinaren föredrar att få en mittfältare vid sin sida.

Superstjärnorna kan tas in

LÄS MER: Det tjänar Barcelonas superstjärnor

Det är spanska Don Balon som uppger att Messi inte ska vara intresserad av Griezmann eller en annan anfallare vid sin sida. Istället – efter att Andres Iniesta lämnade – så vill “La Pulga” ta in en ersättare.

Det har talats i olika namn, bland annat dansken Christian Eriksen från Tottenham samt Juventus Miralem Pjanic. Det här är namn som kopplat till Barca det senaste. Och kanske är det mest akut efter Iniestas flytt till Japan.

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply