• Error, no group ID set! Check your syntax!

Bayern Munchen och Atletico Madrid jagar Timo Werner

Bayern Munchen och Atletico Madrid jagar Timo Werner

Kan lämna till sommaren

Uppgifter till tyska Bild gör det gälla om att flera storklubbar ute i Europa jagar Emil Forsbergs lagkamrat Timo Werner. Framför allt är det Bayern Munchen som redan nu verkar vara intresserade av att värva en ny anfallare.

Silly Season är i fullgång, och det är det nog få som har missat. Bland annat så ryktas ju spelare åt alla håll i medier, värre än vanligt. Inte minst med tanke på de enorma summorna som spelar säljs och köps för nu för tiden.

En spelare som kan vara på väg bort är RB Leipzigs anfallsstjärna Timo Werner. Den vindsnabbe 22-åringen har tillhör Leipzig sedan den förste juli 2016, då han lämnade den tyska rivalen Stuttgart.

Har flera klubbar som alternativ

I sommar verkar det samtidigt som att Timo Werner får väldigt många alternativ. Bland annat så ska den tyska storklubben FC Bayern erbjuda honom ett kontrakt om Robert Lewandowski går till Real Madrid i sommar.

Bayern Munchens löner gör det gör möjligt att erbjuda de allra spelarna ett bra kontrakt, något som få kan säga nej till. Samtidigt har det ryktats om att Atletico Madrid ska vara intresserade av Werners tjänster. Inte minst eftersom den spanska huvudstadsklubben ser ut att kunna förlora Antonie Griezmann till Barcelona den här sommaren.

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply