M’Baye Niang vill stanna i Milan

Trots flera intressenter vill M’Baye Niang stanna i Milan

Förra säsongen hade M’Baye Niang en fin utlåningsperiod i Genoa under våren med fem mål. Väl tillbaka i Milan har speltiden blivit begränsad, men han vill stanna och kriga för sin plats.

M’Baye Niang kom fram som en supertalang i franska Caen redan 2011 och då var han blott 17 år. Han fick sitt genombrott i Ligue 1 säsongen 11/12 då han gjorde fem mål i ligan, och då var han som sagt inte ens 18 år fyllda. Det var rykten om Arsenal, Liverpool och Chelsea men han hamnade till slut i Milan.

Anfallaren började med några lovande insatser men efterhand avtog dessa och fransmannen hade det tufft att acklimatisera sig i Serie A. Efter två år lånades han ut till Montpellier och det var prat om att han skulle återvända permanent till Ligue 1, men han ville fortsätta i Milan inför säsongen 14/15. Trots minimal speltid den senaste tiden vill han fortsätta kriga i Milan.

Nobbar mindre klubbar

Flera mindre klubbar i Serie A och flera mittenlag i Ligue 1 har uttryckt sitt intresse för Niang. 21-åringen och hans agent insisterar dock på en fortsättning i Milan.
– Det fanns en del förfrågningar men Niang är enbart fokuserad på Milan. Klubbens ambitioner är höga och likaså M’Bayes, han vill enbart ha Milan, säger agenten Moussa Ndiaye till MilanNews.

Milan har också haft strul med  tränaren Sinisa Mihajlovic samtidigt som man är på jakt efter Axel Witsel.

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply