Mats Hummels : ”Ligger sömnlös över beslutet”

Mats Hummels : ”Ligger sömnlös över beslutet”
bet365

Kan återvända till Bayern

Mats Hummels framtid diskuteras för tillfället väldigt mycket, med ett utgående kontrakt hos Borussia Dortmund och en vilja att vinna pokaler så kan den 27årige försvararen komma att byta klubbadress till sommaren, med Bayern München som hett alternativ.

Mats Hummels har länge varit ett hett ryktesämne då hans kontrakt hos de gulsvarta Borussia Dortmund löper ut om ett år och försvararen själv har uttryckt en vilja att röra på sig och vinna pokaler. Detta har gjort att spekulationerna kring Hummels nästa anhalt har intensifierats och den troligaste nya klubbadressen ser ut att vara Bayern München och en återkomst för Hummels del skriver Goal. Även Hummels pappa har inte uteslutit Bayern som nästa möjliga klubb.

– Mats står inför ett enormt viktigt beslut i sin karriär, i sitt liv, säger spelarens pappa Hermann Hummels till Sport Bild.

– Om han skulle komma att lämna Dortmund, är det bara för att gå till en av de fem, sex toppklubbarna. Och till dessa klubbar räknas ju naturligtvis också FC Bayern, fortsätter Hermann Hummels.

Hummels själv har också yttrat sig om sin framtid och är väldigt emotionell.

– Det är ett riktigt svårt beslut. Det kostar mig minst en halvtimme innan jag somnar sedan flertalet veckor tillbaka, då jag ligger och tänker på allting väldigt nära. Jag kan inte heller ändra på det. Jag måste helt enkelt se, vad jag tillslut vill göra, säger Hummels.

Förutom Bayern München finns det även ett stort intresse från FC Barcelona för den tyske VM-mästaren.

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply