Mason Mount på väg att lämna Chelsea? Liverpool håller ett öga på VM-stjärnan!

Mason Mount på väg att lämna Chelsea? Liverpool håller ett öga på VM-stjärnan!

Chelsea kommer att göra allt för att behålla Mason Mount i klubben, eftersom han för närvarande övervakas av Liverpool. 

År 2024 löper engelsmannens kontrakt ut och han har ännu inte kommit överens med Chelsea om ett nytt kontrakt. Förra månaden erkände Phillips att Chelsea skulle fortsätta diskussionerna med Mount efter VM om hans framtid där och att han var optimistisk om att något skulle kunna strykas.

Det populära fotbollslaget Liverpool är intresserade av att värva Mount som beräknas vara värd omkring 77 miljoner pund. Detta kommer från The Guardians rapporter om att The Reds för närvarande övervakar honom. Enligt The Telegraph skulle det dock krävas ett veckoerbjudande på minst 300 000 pund för att övertala honom att stanna kvar på Stamford Bridge.

Enligt Phillips övervakar Liverpool Monts kontraktssituation i Chelsea.

”många engelska klubbar är intresserade av 23-åringen och att Liverpool kommer att vara där och vänta om han inte skriver på ett nytt kontrakt” säger Journalisten

Mount kommer att vara lite nedstämd av hur hans VM gick. Efter att ha startat Englands två första matcher släpptes han till bänken i segern mot Wales och fick aldrig tillbaka sin plats. Han gjorde ändå fyra framträdanden men lyckades inte göra mål eller ge en assist i någon av dem.

Mason Mount är en spelare som lägger ner mycket arbete på planen och Chelsea kommer att göra allt de kan för att behålla honom i klubben.

Vem van VM 2022?

Vilket lag vann fotbolls VM 2022? Vem som vann Fotbolls VM 2022 och tog hem VM-guldet vet vi nu. Det blev Argentina och för det fick en guldmedalj och 44 miljoner dollar i prispengar. Se  vilket land som leder medaljligan VM genom tiderna! Hämta gratisspel värt 1500 kr här =>

bet365

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply