bet365

Mangala nobbade Manchester City

Portos mittback Elaquim Mangala har nu bekräftat att Manchester City budade på honom under transfersfönstrets sista dag.

TalkSport kunde under dagen bekräfta att Manchester Citys tränare Manuel Pellegrini var på vippen att värva Mangala under transfersfönstrets sista timmar. Laget från Manchester var nämligen villiga att möta Mangalas utköpsklausul på hela 38 miljoner €.

Den chilenske tränaren var desperat efter en förstärkning i försvaret, men efter att ha misslyckats med att ro hem Mangala valde man istället att värva Martin Demichelis från Atletico Madrid.

Trots intresse från både FC Barcelona och Manchester City blev det ingen flytt för fransmannen Mangala, som nog kan benämna sig själv som den mest eftertraktade mittbacken i hela Europa.

Den 22:årige franske landslagsmannen kom till Portugal och Porto 2011, och sedan dess har han varit en av de stora orsakerna till Portos två ligatitlar.

Men fransmannen insisterar dock att en flytt från Porto inte är aktuellt.

 – Ja, det fanns ett intresse från Manchester City, men jag är nöjd här i Porto. Jag har inga problem med att övergången inte blev av, sa Mangala till nyhetsbyrån A Bola.

 – Jag är väldigt fokuserad på vad vi ska göra här i Porto, ska jag vara ärlig så har jag absolut inga problem med vad som har hänt. Jag trivs i Portugal.

bet365

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply