Mancini hävdar att tabellen ljuger

bet365

Manchester City gör den korta resan över staden till Old Trafford, där måndagens derby mot Manchester United spelas. United leder Premier League femton poäng före sina lokalrivaler och City-managern Roberto Mancini har redan gett upp hoppet om ligatiteln.

Italienaren tycker dock inte att det stora gapet mellan Manchester-lagen i tabellen speglar verkligheten på ett bra sätt och hans målsättning är att laget ska krympa försprånget så mycket som möjligt i säsongsslutet.

– Tabellen talar inte sanning, sa Mancini till Sky Sports. Vi har åtta matcher kvar och om vi spelar bra kan vi minska avståndet. Det blir vår målsättning. Vi kommer vara motiverade eftersom det är ett derby och vi vill visa att vi inte förtjänar att ligga femton poäng bakom.

– Det är inte viktigt för titelracet, men ett derby är alltid ett derby. Det är viktigt för oss och för dem, och det är alltid press. Varje derbymatch är viktig. Vi vill åka dit och försöka vinna. Vi vet att det inte är lätt att vinna där, men vi vill spela en bra match.

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply