Manchester United värvar Premier League-back för att ersätta Luke Shaw?

Jakten på en ersättare till den långtidsskadade Luke Shaw har inletts för Manchester United, och då ryktas en Premier League-konkurrents vänsterback vara intressant för storklubben.

Under Champions Leagues premiäromgång där PSV Eindhoven och Manchester United drabbade samman präglades matchen av något annat än slutresultatet. Det man minns från matchen är den hemska förseelse där Hector Moreno skulle vinna bollen av Luke Shaw, och kollisionen mellan spelarnas ben var så olycklig att den sistnämndes ben gick av, då han drog på sig en dubbel fraktur. Han var tvungen att behandlas i Eindoven på ett sjukhus där, men han är tillbaka i Manchester nu. Han förväntas vara borta resten av säsongen, och därför ska Manchester United vilja värva en ersättare i januari.

Aaron Creswell toppar önskelistan

En spelare som enligt The Sun ska vara en av de hetaste spelarna i diskussionerna kring ersättare hos Manchester United är West Hams imponerande vänsterback Aaron Creswell, en spelare som uppges kosta 15 miljoner pund. I somras såg det ett tag ut som att han var given för Uniteds ärkerival Manchester City, men nu kan alltså hamna i en annan del av Manchester i vinter.

Inför förra säsongen anlände Creswell till West Ham från Championship-laget Ipswich, och under sin debutsäsong blev han vald till ”Årets lag” i Premier League. Han har även börjat denna säsong starkt, och 25-åringen kan alltså få en riktig drömflytt till en av Englands största klubbar.

Även spelare som Charlie Taylor Leeds har kopplats ihop med Manchester United som Shaws ersättare.

bet365

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply