Uppgifter: Fernando Torres förlänger med Atlético Madrid

Fernando Torres fortsätter i barndomsklubben

Efter att snart ha spelat ett år i sin andra sejour i Atlético Madrid rapporterar spansk media att Fernando Torres kommer att förlänga sitt kontrakt med den spanska huvudstadsklubben.

Fernando Torres kom tillbaka till Atlético Madrid i december 2014 efter att ha spelat sju år i Premier League. Till en början blev det en bra start för Fuenlabrada-sonen med mål mot både Real Madrid och FC Barcelona men resten av säsongen var inte lika bra och det var framför allt förstatouchen som gjorde att han tappade väldigt många bollar. Efter sommarens uppehåll var det dock en helt annan Torres som kom tillbaka till Diego Pablo Simeones trupp. Tränarstaben med argentinaren i spetsen ska ha blivit överraskade av spelarens fysiska status då han ska ha tränat hårt hela sommaren för att vara i bra form till säsongen 2015/2016.

Fernando Torres är nu lagets bäste målskytt i la Liga efter två mål på fyra omgångar och klubbledningen, tränarstaben och fansen är nöjda med spelarens utveckling vilket gjort att klubben nu vill förlänga spelarens kontrakt som går ut efter säsongen. Skulle Torres vilja kan han återvända efter säsongen för att tillbringa ett år i AC Milan men enligt Diario AS önskar spelaren själv att få stanna i Atlético.

 

Överens om en plan

Atléticos klubbledning har tillsammans med spelaren själv kommit överens om att prata om en kontraktsförlängning under juluppehållet men båda parterna står på samma sida, de vill förlänga spelarens kontrakt. Dock vill man inte störa Torres då han är inne i en bra period och därför har man valt att skjuta fram förhandlingarna.

En annan möjlighet kan vara MLS dit andra storspelare flyttat men enligt AS ska spelaren endast ha Atlético Madrid i åtanke.

 

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply