Manchester United planerar storstädning i sommar

Manchester United planerar storstädning i sommar

United planerar sommarprojekt

Den engelska storklubben åkte i veckan ut mot Sevilla i Champions League. Nu vill man storstäda i truppen och sälja flertalet namn som man anser inte håller måttet.

Det börjar bli allt mer turbulent i Manchester United. I veckan blev det respass mot Sevilla i Champions league åttondelsfinal och lagets tränare Jose Mourinho har inte dröjt med att kritisera sin egen klubb. I och med uttåget har man nu börjat planera inför nästa säsong och vad man vill åstadkomma i sommar. Det är först och främst flertalet spelare som man vill sälja då man anser att de inte håller måttet, detta samtidigt som man siktar in sig på värvning från FC Barcelona.

Enligt flera engelska medier ska nämligen Jose Mourinho vilka se Samuel Umtiti på Old Trafford under den kommande säsongen. Fransmannen som efter flytten från Lyon till FC Barcelona blommat ut rejält ska vara prioritet för United under sommarens transferfönster. Spelaren förlängde för inte så längesedan med Barca och höjde då klausulen från 40 till 60 miljoner euro, något som dock inte sägs hindra United från att försöka köpa loss mittbacken.

Spelarens kontrakt sträcker sig till och med sommaren 2021.

Även Matuidi (Juventus), Fred (Shakhtar) och Ivan Perisic (Inter) ska finnas på The Red Devils önskelista.

Vill sälja flera spelare

I Manchester United finns det flertalet spelare som klubben kan tänka sig att sälja för att få in pengar i kassen. Det är framför allt Luke Shaw, Mateo Darmian, Chris Smalling och Daley Blind som man inte längre ska räkna med.

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply