PSG kommer sälja Kurzawa i sommar

PSG kommer sälja Kurzawa i sommar

Kurzawa till försäljning

Fransk press skriver under söndagsmorgonen att Layvin Kurzawa troligen inte kommer fortsätta i Paris Saint-Germain. 

Under de senaste åren har PSG värvat in väldigt många spelare. Vissa av de har tagit en plats direkt i startelvan medan andra inte alls har lyckats på Parc des Princes. Ett av namnen som haft det tufft sedan flytten till den franska huvudstaden är Layvin Kurzawa. Försvararen som lämnade AS Monaco för att skriva på för PSG har haft det svårt att ta en plats i startelvan men har under de senaste månaderna lyckats slå sig in. Det blev dock väldigt annorlunda när man slogs ut ur Champions League åttondelsfinal av Real Madrid. Sedan dess har klubbledningen sett över både spelartruppen och tränarstaben och det mesta tyder på att Kurzawa har gjort sitt i de sydvästra delarna av Paris.

Det är oklart hur mycket man kommer begära för att sälja fransmannen men då han sitter på ett kontrakt till och med 2020 ser det inte ut att bli någon lägre summa. Vilka klubbar som skulle vara intresserade av att köpa loss 25-åringen har det ännu inte pratats om.

PSG har aldrig tagit sig längre än en kvartsfinal i Champions League trots stora investeringar. Det återstår att se vad man har för planer för att vinna turneringen nästa säsong.

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply