Manchester United måste dubbla Fabinho-budet

bet365

”Ville buda 10 miljoner pund – men Monaco kräver 20 miljoner pund”

Monacos högerback Fabinho fortsätter att länkas ihop med Manchester United. Tidigare kom uppgifter om ett bud värt 10 miljoner pund. Nu sägs Ligue 1-klubben kräva minst 20 miljoner pund för brasilianaren.

Den brasilianske högerbacken Fabinho har de senaste två säsongerna spelat för Monaco på lån från portugisiska klubben Rio Ave. Men Ligue 1-klubben tog också upp möjligheten att köpa loss landslagsmannen från Rio Ave förra månaden för 4,2 miljoner pund och gav honom samtidigt ett kontrakt till sommaren 2019.

Uppgifter har däremot länkat den brasilianske stjärnan bort från Monaco den senaste tiden. Den franska tabloiden L’Equipe kom nyligen med uppgifter om att den engelska storklubben Manchester United förberedde ett bud på tio miljoner pund men det senaste är nu att Ligue 1-trean kommer att efterfråga den dubbla summan för sin skickliga högerback.

Inställda på försäljning

Agenten Jorge Mendes som representerar Fabinho är medveten om att The Red Devils är ute efter en ny högerback, skriver Daily Mail, för att dels ersätta Rafael och för att konkurrera med Antonio Valencia.

Premier League-fyran har visserligen även tittat på Paris Saint-Germains högerback Gregory van der Wiel samt Southamptons Nathaniel Clyne, men Monaco är inställda på att göra en del försäljningar i sommar, däribland Fabinho.

 

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply