bet365

Manchester United åter på jakt efter Sneijder

Under tidigare transferfönster har Manchester United visat stort intresse för att få den holländska supermittfältaren Wesley Sneijder att signa på för The Reds men utan lyckat resultat. Nu kommer han mest troligt att lämna Inter för en flytt och då återupptar United sitt intresse för att värva honom. Detta skriver The Sun idag.

Igår uppgavs det i engelsk media att Liverpool hade lagt ett bud på 10 miljoner euro (83 miljoner svenska kronor) på den 28-årige holländaren. De utmanas nu av Manchester United och sedan tidigare av Tottenham och Real Madrid. 

Intertränaren Andrea Stramaccioni har valt att inte spela med Sneijder så särskilt mycket under säsongen vilket gör att han kommer lämna för ett reducerat pris. Den stora anledningen att klubben vill bli av med honom är att hans veckolön på 200 000 euro (1,6 miljoner svenska kronor) är väldigt dyr för Inter att betala med den ekonomiska kris som hela nationen Italien har drabbats av. Frågan är om någon klubb utomlands är redo att matcha hans lönekrav.

 

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply