Ashley Cole inleder samtal med PSG och Real Madrid

Idag avslöjar engelska tidningen Mirror att Chelseas stjärnvänsterback kommer att inleda samtal med Real Madrid och Paris Saint-Germain under början av januari för att diskutera en flytt till sommarens transferfönster. Även Manchester City och Manchester United finns med i striden om 32-åringen, men ingen av de klubbarna uppges vilja skriva på ett kontrakt innan Coles nuvarande kontrakt med Chelsea har gått ut i sommar. 

Antingen lär han skriva på ett kontakt i förväg med Real Madrid eller PSG, eller så kommer Cole vänta till sommaren och gå gratis till någon av Chelseas PL-rivaler. Både Real och PSG ska vara beredda att erbjuda Ashley Cole ett treårskontrakt som han önskar och tidigare råkade PSG lägga ut en tweet på twitter där man skrev att Ashley Cole skulle vara klar för PSG och skulle ansluta i januari. Men det har visat sig inte stämma och än så länge har Cole inte gjort klart med någon klubb.

Manchester United har tidigare idag varit villiga att försöka värva Leighton Baines igen och lägga ett bud på honom på 15 miljoner pund (151 miljoner svenska kronor).

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply