”Manchester City kommer att bekräfta Balotelli-försäljningen idag”

Premier League laget ska enligt The Sun offentliggöra en försäljning av Balotelli idag. Summan som City sägs ha accepterat ligger på omkring 17 milj £ (ca 20 milj €), cirka 5 milj £ mindre än vad City betalat inter för den adrenalin-stinna anfallaren. 

Vissa av rapporterna idag säger att Balotelli kommer till Milan för 20 milj €, medans andra rapporter säger att Manchester City får 20 milj € PLUS Kevin Prince Boateng.

Enligt The Sun och Berlusconi-ägda Mediaset så höll Balotelli en avskedsfest i sitt hem för sina nära vänner igår kväll i industri-staden Manchester. Han ska -under festen- ha sagt att han skulle vidare till Milano för att spela på San Siro. 

Agenten Mino Raiola har lagt ner allt för att få igenom den här affären, för att få Manchester City att acceptera budet och justera Milans bud en aning. Alla parter verkar tillslut bli nöjda, även om Manchester City förmodligen hoppats på en högra summa än den som det nu rapporteras om.

Raiola sa till media: ”Sanningen angående Balotelli? Det kan jag inte säga just nu. Jag kan bara säga att allting är möjligt tills den 31 Januari. En lånes-affär har avfärdats av båda parter”.

Milan-tränaren Massimiliano ’Max’ Allegri sa följande efter Milans vinst igår, på frågan om hur han kommer kunna hantera en spelare som Balotelli: ”För tillfället är Balotelli en Manchester City-spelare, om han anländer kommer jag börja fundera på hur jag ska coacha honom.”

Källa: TheSun, Mediaset, ACMilan.com

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply