Man United-legenden står bakom De Gea

bet365

Efter Manchester Uniteds snöpliga poängtapp mot Spurs var det många som pekade finger åt De Geas håll. Nu går den forna United-stjärnan ut och försvarar De Gea.
Faktum är att Peter Schmeichel faktiskt tror att ”Tottenham skulle ha vunnit matchen om det inte vore för De Gea”.

”Det är väldigt enkelt att skylla på De Gea”, sa legenden-målvakten till Sky Sports.
”Jag kan inte hålla med (de människor som skyller på De Gea). Jag tror att om De Gea inte hade spelat skulle united förlora med 4-1. Sättet vi spelade på den matchen gjorde att De Gea var tvungen att ingripa och rädda bollen många gånger. Det gjorde han. Han gjorde sitt jobb men det är ingen som hyllar honom för det”, sa Schmeichel.

– Min poäng är att om vi inte spelar med så djupt försvarsspel så släpper vi inte till så många chanser. Det är något vi måste jobba på. Sättet att vinna olika mästerskap är inte att ligga med så lågt försvarsspel som vi hade den sista timmen i söndags. Det vinner du ingenting med. 

– När det kommer till Dempseys sena kvittering så kan jag bara säga att David gjorde allting rätt i den situationen, han fick en näve på bollen men oturligt nog hamnade den hos en spurs-spelare. Vi borde hållit oss längre upp i banan, avslutade legend-målvakten med.

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply