Målkalas när Juventus besegrade Pescara

Juventus tog kommandot direkt. Pescara hade svårt att komma tillrätta med spelet när Juventus visade prov på hög aggressivitet samt en kraftig vilja.

Första målet kom tidigt. Pescara slarvade i uppspels-fasen och Juventus snappade upp bollen. Efter ett par snabba sekvenser så frispelades Vidal som enkelt placerade bollen. 1-0. Juventus fortsatte sedan att ånga på. Quagiarella påbörjade en fin personlig insats med att göra 2-0 i den 20:e. Isla stog för framspelningen efter en fin trubbadur på kanten.

Pescara var uträknat vid det här skedet, men lyckades ändå reducera. 2-1 kom efter ett fint slaget inlägg som Cascione nådde högst på. Trots att man ville mycket så var detta ändå Juventus match.

I den 30.e minuten kunde Asamoah vackert cykelsparka in 3-1. Målet uppstod efter en tilltrasslad situation där Quagiarella på något underligt sätt fick en fot på bollen som nådde Asamoah.

Juventus fortsatte med hög press och Pescara fick tvingas till onödiga långbollar. Detta gav allt fler lägen till Juventus. Giovinco får bollen på offensiv planhalva och väggspelar med Quagiarella. Väggpassningen blir perfekt och avslutningen sker på volley från ”Atmommyran”, hur elegant som helst. 4-1 till Juventus.

Målen fortsatte att ånga in. I slutet av första halvlek så kom ännu ett mål. Quagiarella stod för sitt andra för dagen. Han sprang i djupled och fick bollen perfekt slagen, sen var det bara att dynga in den lågt i bottre.

Andra halvleken började som den första slutade. Juventus styrde och ställde in i det sista. Men man hann bara med att göra ett mål. Quagiarella fick på ett hattrick. Han gjorde ett enormt vackert cykelsparks-mål. Det bara dundrade till i taket, 6-1, vilket blev slutresultatet.