Målkalas när City slog Plzen

Manchester City var redan klara för slutspel, men man ville ändå ta tre poäng mot Viktoria Plzen i jakten på förstaplatsen i gruppen.

I den 33:e minuten skulle engelsmännen också ta ledningen, då den formstarke Sergio Agüero rullade in bollen i mål från straffpunkten.

Plzen skulle kvittera i den 43:e minuetn genom Tomas Horava som prickade in bollen från distans.

I matchminut 65 tog City tillbaka ledningen genom Samir Nasri efter en assist signerad Jesus Navas.

Tjeckerna skulle kvittera igen, denna gång genom Stanislav Tecl endast fyra minuter senare efter slarv i City-försvaret.

Alvaro Negredo kunde dock göra 3-2 efter en ny assist av Jesus Navas i den 78:e minuten.

I den 89:e minuten skulle Edin Dzeko sätta spiken i kistan efter att nickat in James Milners inlägg.