Målkalas för Bayern München

Bayern München ställde till med ett stort målkalas när Frankfurt bestökte Allianz Arena.

Hemmalaget inledde starkt och kunde redan efter 12 spelminuter trycka in 1-0-målet. Mario Götze hamnade i målprotokollet och blev framspelad av Mario Mandzukic.

Bayerns dominans fortsatte genom halvlekens resterande del, men bollen hade svårt att leta sig in bland nätmaskorna. Det dröjde till minuten innan halvtidsvilan innan nästa mål skulle göras Frank Ribery.

I den andra halvleken fick en bänkad Arjen Robben hoppa in och holländaren behövde inte ens två minuter på sig för att utöka ledningen. Robben fick iväg ett skott mot mål och via ribban kunde ställningen skrivas till 3-0.

Bayern nöjde sig inte här utan tryckte på för ännu fler mål. Brassebacken Dante blev näste spelare i målprotokollet och minuterna innan full tid fick även Mario Mandzukic hamna i målprotokollet efter sitt 5-0-mål.

Bayern tog därmed tre klara poäng och befäster sin plats som ligaledare.