Luke Shaw allt närmre att lämna United i vinter

Shaw allt närmre att lämna United i vinter

United säljer Shaw i vinter

Försvararen är den första spelaren som ser ut att lämna Old Trafford under det kommande transferfönstret i januari. Detta då han inte finns med i Jose Mourinhos planer.

I en klubb som Manchester United händer det mycket under varje transferfönster. Under de senaste övergångsperioderna har mycket handlat om att värva in storstjärnor. Namn som Romelu LukakuPaul Pogba och Zlatan Ibrahimovic är stjärnor som kommit in under de senaste åren. Nu ser det dock ut att bli en försäljning av en annan spelare. Ett namn man betalade drygt 38 miljoner euro för i juli 2014.

Det är ingen mindre än Luke Shaw som ser ut att ha gjort sitt på Old Trafford. Spelaren har inte lyckats övertyga Jose Mourinho efter alla skadeproblem och då spelaren inte har någon vidare relation med portugisen kommer en flytt allt närmre. Denna säsong har det endast blivit ynka tre framträdanden och nu vill 22-åringen spela sin fotboll på annat håll efter årsskiftet.

SE ÄVEN: Så mycket tjänar Uniteds storstjärnor

Det är tidningen Daily Record som kommer med uppgifter om att en flytt kan se inom kort. Det ska bland annat finnas intresse från turkiska Süper Lig att knyta till sig Shaw. Spelaren själv föredrar spel i Premier League. Något som gjort att han erbjudit sig till ett antal klubbar på de brittiska öarna för att få speltid.

Luke Shaws kontrakt med United går ut efter pågående säsong.

Luke Shaw allt närmre att lämna United i vinter

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply