Arsenal i förarsätet för Leon Goretzka

Arsenal i förarsätet för Leon Goretzka

Goretzka allt närmare Arsenal

Enligt uppgifter i brittisk press kommer Leon Goretzka allt närmare en flytt från Schalke 04. Det är Arsenal som sitter i förarsätet och nu ser en flytt ut att bli av inom kort.

Arsenal och Leon Goretzka har vid flera tillfällen under det senaste året kopplats ihop med varandra. Den engelska huvudstadsklubben behöver förstärkningar då Özil och Sánchez ser ut att lämna. Detta samtidigt som Goretzka vill ta nästa steg i sin karriär. Kopplingen mellan de båda blir allt starkare och nu skriver brittisk press om att en affär är nära att vara i hamn. Det är tidningen The Sun som kommer med uppgifterna om att tysken ska ha valt spel på Emirates Stadium och att en flytt kan bli av redan i vinter. Det är oklart hur mycket Gunners kommer tvingas betala för att köpa 22-åringen men det kommer inte bli någon låg prislapp. Detta då han jagats av flera av Europas största klubbar.

Tysken sitter på ett kontrakt som går ut efter säsongen. Detta har gjort att Schalke 04 inte kan kräva fullt pris för mittfältaren. Förutom Arsenal ska även Bayern Munchen, Juventus, AC Milan, Barcelona FC, Manchester United och Tottenham frågat om spelaren.

SE ÄVEN: Så mycket tjänar Arsenals stjärnor

Arsenal i förarsätet för Leon Goretzka

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply