Lucas Moura vill lämnar PSG i vinter

Lucas Moura vill lämnar PSG i vinter

PSG kan tappa Moura

Mittfältaren har gått från att vara startspelare till att sitta i frysboxen. Det hela har gjort att han nu vill lämna den franska huvudstadsklubben under den kommande veckan.

Det har varit ett svängigt år för Lucas Moura Paris Saint-Germain. Den gångna säsongen spelade brassen samtliga ligamatcher förutom en men denna säsong har det varit helt annorlunda. Det har endast blivit fem inhopp för spelaren och nu säger han i en intervju med Le Parisien att han mår illa över vad som skett.

– Chocken är hemsk. Jag mår illa av att inte få spela längre, av att inte få uttrycka mig som jag brukade, säger Moura.

Under hösten har spelaren ryktats vara på väg till flertalet olika ligor och klubbar. Allt från Premier League och La Liga till Serie A och Kina har varit på tapeten och nu kan en flytt komma att bli av. Moura säger även att han är besviken på hur hans tid på Parc des Princes utvecklats.

SE ÄVEN: PSG fortsätter att jaga Paulo Dybala

– Sedan jag kom till PSG (för fem år sedan) har jag spelat i snitt 50 matcher per säsong. Inte alltid som startspelare, men jag drog mitt strå till stacken. Den här säsongen har allt förändrats. Jag är inte nöjd. Jag trodde jag byggt något gediget med klubben, men det är uppenbarligen inte fallet, säger Moura.

Moura vill nu ha speltid för att ta en plats i Brasiliens trupp till VM 2018.

bet365

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply