Louis van Gaal: ”Inte intresserade av Arjen Robben”

Manchester United jagar inte Arjen Robben

 På tisdagens presskonferens säger Louis van Gaal att han inte tänker kommentera ryktet om att man ska vara villiga att värva Arjen Robben.

Sen Louis van Gaal tog över tränarjobbet i Manchester United har en mängd holländska spelare ryktats vara på väg till Premier League-klubben. Namn som Bruno Martins och Jasper Cillessen har det tidigare ryktats om och efter en längre tid med Cristiano Ronaldos namn på läpparna har ännu ett namn dykt upp, Arjen Robben.

Louis van Gaal har tidigare kommenterat ett eventuellt intresse för Ronaldo, men när det handlar Bayern München-stjärnan vill tränaren inte uttrycka sig.

– Om jag svarar på dessa frågor kommer ni att skriva att vi vill värva Robben, precis som det hända med Ronaldo och det har skrivits en massa saker som jag aldrig har sagt. Vi behöver leta efter den perfekta balansen för laget och det som fattas är mer fart på kanterna, säger den holländske tränaren inför morgondagens match mot PSV Eindhoven.

Lämnar Luke Shaw hemma

Inför morgondagens match har Van Gaal valt att lämna försvararen Luke Shaw hemma, detta då han återhämtar sig efter att ha brutit benet. United-tränaren ska inte se matchen på Old Trafford mot PSV som otroligt viktig och ska därför ha lämnat 20-åringen helt utanför förberedelserna.

Luke Shaw skadade sig i det första mötet mellan lagen i mitten av oktober månad där holländarna vann med 2-1 på Philips Stadion och förväntas vara helt återställd i mars månad. Van Gaal avslöjade även under presskonferensen att spelaren kommer att genomgå en undersökning på fredagen för att se hur återhämtningen går.

 

 

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply