Adrien Rabiot kan lämna Paris Saint-Germain i januari

bet365

Paris Saint-Germain säljer Adrien Rabiot?

Under tisdagskvällen rapporterar den franska siten Le10Sport att Paris Saint-Germains 20-åring Adrien Rabiot kan komma att lämna klubben i januari.

Konkurrensen i Paris Saint-Germain är otroligt hög och det är inte många som lyckas ta en startplats i Laurent Blancs lagbygge. En spelare som inte lyckats så sig in i laget är Adrien Rabiot trött på situationen och säljs vilja lämna den franska huvudstadsklubben dit han kom som 15-åring.

Efter att endast ha spelat åtta matcher i årets upplaga av Ligue 1 skriver nu Leo10Sport att den franske mittfältaren Adrien Rabiot kan komma att lämna PSG och 20-åringen saknar absolut inte lag som är intresserade av att köpa loss honom. Siten skriver att klubbar från både Premier League och Serie A är beredda att betala vad som krävs för att köpa loss spelaren som tidigare varit i Manchester Citys ungdomsakademi.

Leo10Sport skriver att ArsenalNewcastle United och Tottenham Hotspur ska vara intresserade av att ta spelaren till England medan InterMilan och AS Roma ska ha anmält sitt intresse för ett köp av Rabiot.

 

Rabiot startar mot Malmö FF

Adrien Rabiot får efter flertalet månader av kort med speltid chansen när PSG besöker Swedbank Stadion och Malmö FF i veckans Champions League-match. Den franska huvudstadsklubben har flertalet spelare borta från matchen vilket ger Rabiot chansen att visa upp sig. Totalt missar sex spelare matchen, fem på grund av skada och David Luiz på grund av avstängning. De som missar matchen på grund av skada är: Serge Aurier, Nicolas Douchez, Ezequiel Lavezzi, Javier Pastore och Marco Verratti.

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply