Liverpool vill värva Ferran Torres i sommar

Liverpool vill värva från Valencia

Liverpool har blickarna riktade mot flertalet spelare. En av de är Valencias supertalang Ferran Torres som även följs av Chelsea.

Valencia har flertalet talanger som kommit upp på senare tid. Det är framför allt Nacho VidalCarlos Soler och Ferran Torres som storklubbarna fått upp ögonen för. Samtliga av spelarna finns under radarn för flera storklubbar men nu ska Liverpool ha lagt in en extra växel för att få till en värvning av en spansk talang. Det är framför allt Ferran Torres som Anfield-klubben ska vara intresserade av och nu ska man vara beredda ett bud på den blott 18-årige yttermittfältaren.

Liverpool vill värva Ferran Torres i sommar

Enligt spansk press kan en affär komma att vara värd omkring 22 miljoner pund, en summa som Liverpool inte ska ha några större problem att betala. Spelarens nuvarande kontrakt sträcker sig till och med sommaren 2020 och Valencia sägs komma att lyssna på bud som kommer in.

Spelaren har bland annat varit med och vunnit U17-EM med det spanska landslaget under sommaren 2017. Han anses vara en av Spaniens största talanger och nu kan det alltså bli en flytt till Merseyside.

SE ÄVEN: Så mycket tjänar Liverpools stjärnor

bet365

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply

bet365