Chelsea oroliga över att storstjärnorna lämnar

Chelsea kan tappa storstjärnor

Skulle London-klubben inte knipa en plats i Champions League inför nästa säsong kan flera spelare lämna. Bland annat Eden Hazard och Thibaut Courtois.

Chelsea har under de senaste säsongen både haft stora framgångar och stora motgångar. Man vann Premier League med Jose Mourinho men rasade ihop rejält säsongen därpå, något som gjorde att portugisen fick sparken. Istället hämtade man in Antonio Conte och efter att italienaren tagit klubben till vinst i ligan den gångna säsongen går det nu betydligt sämre. För närvarande ligger man på femte plats och har hela åtta poäng upp till Tottenham Hotspur på fjärdeplats som innebär spel i CL.

Det är mycket som kommer att ske om Chelsea inte kvalificerar sig för Champions League. Först och främst sägs den engelska huvudstadsklubben inte vilja ha kvar Conte. The Blues skulle i så fall tvingas betala drygt 9,5 miljoner pund till tränaren om han får sparken. Man kommer även riskera att tappa flertalet spelare. Nu skriver brittisk press om att två stjärnor lämnar vid uteblivet CL-spel.

Chelsea oroliga över att storstjärnorna lämnar

Det är Daily Telegraph som kommer med uppgifter om att både Eden Hazard och Thibaut Courtois kommer att lämna Stamford Bridge om man inte når de mål man hade inför säsongen i ligaspelet.

Hazard har kontrakt med Chelsea till och med sommaren 2020. Courtois överenskommelse med den engelska huvudstadsklubben går ut ett år tidigare.

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply

bet365
bet365