Uppgifter: Barcelona överväger att sälja Paco Alcácer

Uppgifter: Barcelona överväger att sälja Paco Alcácer
bet365

Alcacer kan lämna Barcelona

Anfallaren som värvades från Valencia har inte lyckats ta en plats i startelvan på Camp Nou. Nu kan han istället komma att lämna då flera klubbar är intresserade av spelarens tjänster.

Den osäkra situationen för Paco Alcácer har gjort att spelaren kan komma att lämna i sommar. Efter brist på speltid samtidigt som spelaren inte visat upp sitt bästa jag kan han nu ha gjort sitt på Camp Nou. Enligt Barcelonabaserad press ska spelaren vara på väg bort och det ska inte saknas klubbar som är intresserade av Valencia-sonen.

Det är tidningen Mundo Deportivo som skriver i sin tisdagsupplaga att anfallaren jagas av flera klubbar. Detta samtidigt som han inte finns med i planerna för Ernesto Valverde inför varken resten av säsongen eller nästa säsong. Flertalet klubbar ska ha anmält sitt intresse för spelaren och nu kan en flytt komma att bli av.

Uppgifter: Barcelona överväger att sälja Paco Alcácer

Det är framför allt Celta Vigo och Villarreal som ska ha spelaren i sikte inför säsongen 2018/2019. Även flertalet andra mittenlag och bottenlag i La Liga ska vara intresserade av anfallaren och det återstår att se vilken destinationen blir. Barcelona sägs dock vilja vänta till efter säsongen för att meddela Alcácer om man räknar med spelaren eller inte.

Även klubbar från Premier League och Ligue 1 har visat intresse för spelaren som har en utköpsklausul på 100 miljoner euro.

Denna säsong har det endast blivit 18 framträdanden på 48 matcher varav 10 av de från start.

SE ÄVEN: Barcelonas spelarlöner 2018

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply