Liverpool vann trots svajigt spel

Championship-laget Bournemouth tog emot Liverpool i FA-cupens 5:e omgång och visade direkt från start att det inte skulle bli en lätt match för The Reds.

Det var nämlingen hemmalaget som styrde spelet och stod för de klaraste målchanserna. Trots det lyckades Liverppol kontra in 0-1. Luis Suarez hade fått bollen i position till höger och slog en krossboll till Victor Moses på vänsterkanten. Moses tog elegant emot bollen, och efter att ha vrickat bollen in i banan skjöt han mellan benen på försvarare ner i det första hörnet.

Även efter detta hade Bournemouth det mesta av spelet men man lyckades inte överlista Brad Jones, som såg matchotränad ut.

Den andra halvleken fortsatte ungeför som den första där Liverpool hade det fortsatt svårt att ta tag i bollen men ändå hittade man ett 0-2-mål när Daniel Sturridge kunde placera in bollen på Suarez fina djupledspass.

Även om Bournemouths press nu avtog lite så lyckades man inte hitta in ett mål bakom Jones, och det var säkerligen väldigt skönt för Skrtel och company att få holla nollan.

Liverpool avancerar alltså till nästa runda i FA-cupen medan Bournemouth får sikta in sig på att hålla sig kvar i the Championship.

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply