Liverpool siktar in sig på Maxi Gomez

Liverpool siktar in sig på Maxi Gomez

Maxi Gomez till Liverpool?

Anfallaren som för närvarande spelar sin fotboll i Celta Vigo kan bli Liverpools första värvning i sommar.

Firmino åkte på en skada i Liverpools stormatch mot Manchester United. Det är oklart hur länge brassen blir borta och därför är Liverpool på jakt efter att hämta in en ersättare. Det har tidigare varit flera namn som kopplats ihop med en flytt till Anfield men en spelare som återkommit i spekulationerna är Maxi Gomez. Den uruguayanska anfallaren gjorde det väldigt bra den gångna säsongen samt under hösten i La Liga men på senaste har galicierna haft det tung, något som gör att Gomez kan lämna för en sänkt prislapp.

Det är spansk press som rapporterar om att Liverpool inte ska vara övertygade med varken Sturridge eller Origi och nu har ska man försöka köpa loss Gomez i sommar. Det är The Sun som rapporterar att Liverpool ska vara beredda att betala 35 miljoner pund för att övertyga Celta om att sälja anfallaren efter pågående säsong. Luis Suárez ska ha varit ett viktigt namn i det hela då anfallaren rekommenderat Liverpool att köpa loss Goméz och det återstår att se om en flytt blir av eller inte.

Det är dock inte bara Celta Vigo som är ute efter Gomez. Även Atlético Madrid ska ha anmält sitt intresse för att köpa loss 22-åringen. Spelaren har kontrakt med Celta Vigo till och med sommaren 2022.

SE ÄVEN: Liverpool kan byta Firmino mot Real Madrid-stärna – plus pengar

bet365

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply