Liverpool redo att offra Lucas för mittbacksstjärnan

Liverpool var marginaler ifrån deras första Premier League-titel men deffensiven svek Merseyside-laget. Därför letar Brendan Rodgers efter att förstärka just den parten av sitt lag och fortsätter rota i Southampton-lådan för det. Liverpool har redan köpt Rickie Lambert och Adam Lallana från Southampton och ger sig nu på Dejan Lovren som uppges vara bestämd på en flytt från S:t Marys.

Dejan Lovren har varit rena muren för Southampton den gånga säsongen och rapporteras nu vara högst upp på agendan för Brendan Rodgers. Liverpools senaste bud på £20 miljoner sägs ha nekats och att ”Soton” är väldigt bestämda på sin prislapp på £25 miljoner. 

Liverpool sägs vara redo att offra Lucas Leiva för att finansiera ett köp av Lovren. Rapporter från Italien säger att Napoli – ledda av förre Liverpool-tränaren Rafael Benitez – är intresserade av Lucas men att italienarna endast är intresserade av ett lån dock med köpoption.

Liverpool är öppen för en sådan affär men säljer hellre direkt och då kan istället Inter snuva ligakonkurrenten på brassen.

bet365
bet365

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply