• Error, no group ID set! Check your syntax!

Liverpool kan förstärka – Med Thibaut Courtois

Liverpool kan förstärka - Med Thibaut Courtois

Courtois på Liverpools radar den här sommaren

Efter Liverpools blytunga finalförlust i Champions League – som till stor del beroende på taffligt målvaktsspel – så letar nu Merseyside-klubben efter en ersättare. Något som skulle kunna sluta med att de köper loss Chelseas stjärnmålvakt Courtois.

Att Liverpool är i målvakts behov råder det ju inga tvivel om. För efter två riktiga supertavlor av Karius – som låg bakom 0-1 samt 1-3 för Real Madrid – så väntas The REds nu att hitta en ersättare till tysken.

Det kan då göras i ligakonkurrenten Chelsea. För där finns Courtois, en av världens klart bästa målvakter just nu.

Kan gå i sommar

SE HÄR: Det tjänar Liverpools stjärnor

Efter att London-laget missat spel i Champions League till nästa säsong så är det nu mer troligt att den belgiske landslagsmålvakten funderar på att lämna. Med tanke på att Liverpool samtidigt bevisat att de är en klubb som nått tillbaka till den europeiska toppen.

Samtidigt är ju Chelsea på nedgång, och Liverpool i behov av en målvakt. Då skriver Don Balon – en spansk källa som en ska ta med en nypa salt – att Courtois kan bli klar för Liverpool redan i sommar. Troligtvis kommer det att ske redan efter VM. En turnering där Belgien, tillsammans med bland annat Chelsea-keepern, väntas gå långt.

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply