• Error, no group ID set! Check your syntax!

Joey Barton tar över Fleetwood Town

Joey Barton tar över Fleetwood Town

Första dagen på jobbet – blir ny tränare för League 1-laget

En av världens största bråkstakar någonsin på en fotbollsplan har bytt skorna på tränartrocken. Idag gör Joey Barton sin första officiella dag som tränare för League 1-klubben Fleetwoord Town FC.

De som följt den europeiska toppfotbollen under de senaste tio åren vet att Barton varit en riktig bråkstake. Det spelade ingen roll om han var i Manchester City, Newcastle, Burnley eller QPR – han ställde ständigt till med rubriker – på och utanför planen.

Även i Marseille i franska Ligue 1 hamnade engelsmannen i bråk. Inte minst med Zlatan Ibrahimovic, som då valde att nämna Zlatans stora lön som ett sätt för att provocera tillbaka.

Sadlar om – blir tränare

Efter att dessutom fått en avstängning till följd av att han spelat på professionell fotboll. Därför valde Joey Barton att lägga skorna på hyllan och avsluta sin aktiva karriär som fotbollsspelare.

Men bara för att ta steget till bänken och börja träna ett lag. Det har varit klart sedan tidigare, men idag gör han sin första dag. Barton kommer från och med nu att vara tränare för League 1-klubben Fleetwood Town. Något som även klubben har skrivit under dagen på sitt officiella Twitter-konto och andra sociala medier.

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply