bet365

Liverpool jagar Barcelonas Marc-Andre Ter Stegen

Ter Stegen lämnar Barcelona?

Under fredag rapporterar den Barcelona-baserade tidningen SPORT att holländaren kan vara på väg bort från klubben efter flera ifrågasatta insatser.

Liverpool är inte nöjda med Simon Mignolet mellan stolplarna. Totalt har laget släppt in 15 mål i ligaspelet och trots att Jürgen Klopp tog över laget för en tid sen har man inte slutat tveka på belgaren. Detta har gjort att man nu vill värva in en ny målvakt som kan axla målvaktsrollen och som man kan förlita sig på.

På fredagskvällen skriver Diario SPORT att Premier League-klubben nu har riktat in sig på Barcelonas tyske målvakt Marc Andre Ter-Stegen som sen ankomsten till La Liga fått sitta på bänken bakom Claudio Bravo. Ter-Stegen sägs inte vara nöjd med sin situation och ska inte ha stängt dörren till en övergång. Målvakten ska ha varit intressant för en Klopp under ett längre tag och Ter-Stegen var även en spelare som den tyske tränaren ville värva under sin tid i Borussia Dortmund.

Den 23-årige målvakten har under sin första tid i Barcelona endast fått spela i Copa del Rey och Champions League men sitta på bänken när det kommer till ligaspel.

Tilltänkt att vara nummer ett

När man värvade Marc Andre Ter-Stegen till klubben var han tilltänkt att vara förstamålvakt men efter Claudio Bravos fina insatser blev tysken förpassad till bänken.

Problemet för Liverpool är att den tyske landslagsmålvakten som vann VM Brasilien förra året har kontrakt med Barcelona ytterligare tre säsonger och i det kontrakt som går ut 2019 har spelaren en utköpsklausul som ligger på hela 80 miljoner euro.

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply