Leeds slog ut Everton

Everton kom inför matchen med något av en superform efter en tredjeplats i Premier League. Det var istället Leeds som skulle gå segrande ur striden efter 2-1 som slutresultat.

Redan efter fyra minuter skulle Leeds ta ledningen genom Aiden White. Genom slarvigt passningsspel från Naismith och Coleman som gjorde så att Junior kunde sno åt sig bollen för att sedan spela till White som i sin tur dribblade bort Fellaini, för att sedan skjuta in bollen säkert bakom Mucha i målet.

Everton hade bara en chans i första halvlek genom Anichebe och man var glada att resultatet endast var 1-0 när Mason blåste av för halvtid. Becchio och White hade varsin chans på övertiden, men man kunde inte uttöka ledningen, än.

Austin sprang förbi Coleman på kanten i den 69e minuten, för att sedan bli fälld precis utanför kortsidelinjen. Danny Pugh sköt mot mål men Austin kunde styra in bollen och göra 2-0 för Leeds.

Distin skulle dock reducera för Everton efter slarvig markering från försvaret kunde han enkelt nicka in bollen. Everton hade ingen allvarlig chans de sista tio minuterna efter reduceringen. Det närmsta dem kom var när Anichebe skrek efter straff, men Mason friade.

Lottningen till nästa omgång sker imorgon klockan 23:00.