Lazio vände och vann mot Udinese

Hemmalaget tog ledningen på straff efter att Antonio Di Natale säkert placerat in bollen från elva meter. Efter ett flertal varningar i första halvlek och inledningsvis i andra. Fick Lazio-mittfältaren Onazi syna det röda kortet, (två varningar).

Men bara minuter senare med tio man på planen höjde Lazio sig istället och kunde kvittera, även detta från straffpunkten. Om Di Natales straff var säker, så var Candrevas bombsäker.

Ledningsmålet för hemmalaget dröjde inte länge utan Badu drog elegant in bollen på volley efter tagit ner den snyggt på bröstet.

Med cirka tio minuter kvar av matchen pressade Lazio på för kvittering, återigen. Och den kom, på ett inlägg boxade Udinese-målvakten Brkic ut bollen på en medspelare som kom i fart och oturligt stötte in bollen.

När klockan började gå upp emot 90 minuter tog brassen Hernandez över showen, med en kroppsfint lurade han upp Udinese-försvararen och kunde snyggt placera in bollen i mål, ett skott utanför straffområdet. Matchen slutade 2-3 till Lazio som placerar sig på en nionde plats i Serie A.