Laudrup ny kandidat för PSG

bet365

Carlo Ancelotti väntas lämna Paris Saint-Germain inom kort för Real Madrid, vilket gjort att den franska ligavinnaren börjat leta efter en potentiell ersättare. Efter att André Villas-Boas namn nämndes under gårdagen, kommer det nu uppgifter om att Swanseas danske manager Michael Laudrup ska vara aktuell.

Enligt L’Equipe har den franska huvudstadsklubben redan kontaktat tränarens sgent för att erbjuda tränarjobbet. Enligt uppgifterna rör det sig om ett säsongslångt kontraktserbjudande, med en option på ytterligare en säsong.

Noterbart är dock samtidigt att tränaren själv, i ett mail till danska dagstidningen Ekstrabladet, berättat om sin vilja att stanna och bygga vidare på den walesiska klubben Swansea – trots agenten Bayram Tutumlus kyliga situation med Premier League-klubben. Hans kontrakt med Swansea löper ut först 2015.

Det är deras (klubben och Tutumlu) problem. Det ändrar inte mitt förhållande till Bayram och det ändrar inte heller mitt beslut att bli kvar i Swansea. Det enda jag är intresserad av är att ha de bästa möjliga spelarna, innanför klubbens ekonomiska ramar,” säger Laudrup.

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply